A jó reklám gyorsan megtérülő befektetés, ezért érdemes kutatni a lehetőségeket, amikkel megalapozható a cég sikere. Ha bizonytalannak érzi magát, hogyan tehetné vonzóbbá üzletét, mi a 3D felirat készítést ajánljuk, és az alábbiakból azt is megtudhatja, hogy miért!

A cégvezetőknek alaposan meg kell fontolniuk, milyen megoldást válasszanak a cég népszerűsítésére, hiszen fontos a hatékonyság, a praktikusság, de a költségeket sem lehet figyelmen kívül hagyni. Ilyen összetett igényeknek kevés dekorációs módszer tud eleget tenni, de a 3D felirat készítés pontosan erre képes, sőt, ennél is több lehetőséget tartogat!

A 3D vagy más néven plasztikus felirat készítés lényegében úgy néz ki, hogy a formákat egy polisztirol hab táblából kivágják, majd a kívánt helyre ragasztják, ez rendszerint közvetlenül a homlokzat. A technikai megoldások különösen nagy jelentőséggel bírnak ennél a módszernél, ugyanis számítógépes vezérlés felel a precíz vágásért, de a felületkezelésnek is nagy jelentősége van, mivel a formákat időjárásállóvá kell tenni. A végeredmény egy rendkívül látványos és tartós dekoráció, ami könnyen kezelhető, ráadásul a homlokzatban sem tesz kárt, így lényegében bárhol alkalmazható. A 3D felirat készítés jó választás azoknak is, akik az alapoknál többre vágynak és exkluzív hatást szeretnének elérni, hiszen a formák különféle anyagokkal, például ezüstös csillogású szálcsiszolt alumíniummal burkolhatóak, de akár LED-es megvilágítást is kaphat a dekoráció.

Ön milyen dekorációt álmodott meg a homlokzatra? A plasztikus felirat készítés lehetővé teszi egyedi ötletei megvalósítását, így még több emberhez juthat el üzlete híre. Amennyiben úgy érzi, hogy pontosan ezt kereste, cégünk, a Profi-L Dekor Stúdió csapata formába önti elképzeléseit! Tevékenységünkről és a 3D felirat készítés lehetőségeiről többet megtudhat a www.dekorszeged.hu weboldalon, ajánlatot pedig a +36-30-967-7888-as telefonszámon vagy az info@profilstudio.hu e-mail címen kérhet, ha meggyőztük. Várjuk megkeresését!