Reklámtermékekkel hatékony offline marketing tevékenységet tud folytatni! Rendeljen praktikus irodai eszközöket reklám célra!

reklámajándékok talán sokak szemében már elavult marketing eszköznek számítanak. A digitalizáció világában az online jelenlétre helyeződik a hangsúly, de ez nem jelenti azt, hogy a hagyományos eszközök ne lennének még mindig hatékonyak. A jól bevált reklámtermékek használata segíti a vállalkozást abban, hogy közvetlen kapcsolatban maradjon a  partnerekkel, új ügyfeleket hódítson meg és a vásárlók kedvében járjon. A brandépítésben egy logózott reklámterméknek jelentős szerepe van, ezért nem is olyan meglepő, hogy továbbra is sok cég fektet be ebbe a marketing eszközbe. Arról se feledkezzünk meg, hogy az offline marketing eszközei jelentik az egyetlen kapcsolatot bizonyos célcsoportokkal, bizonyos helyzetekben.

reklámtermékek között népszerű darabnak számítanak az olyan eszközök, mint amilyenek az irodai kellékek. Egyrészt szükség van rájuk, mert napi használatra alkalmas eszközökről van szó, másrészt pedig népszerűek is, ennek köszönhetően a cég neve, tevékenysége nem merül feledésbe, hanem rendszeresen szem előtt van, amikor előveszik a noteszeket,  jegyzetfüzeteket stb. Rendeljen ilyen terméket és ajándékozza vásárlóinak, üzletfeleinek, ügyfeleinek, partnereinek! A választék széles, talál nálunk több méretben és típusban jegyzettömböket, noteszeket, naptárakat, valamint nem feledkeztünk meg a környezetbarát alapanyagból készült termékekről sem. Már csak a cég színei, logója hiányzik és lehet osztogatni!

A www.gledanet.hu webcímen azokat a reklámtermékeket tudja közelebbről megismerni, amiket a Gléda Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. forgalmaz. Forduljon bizalommal a mi cégünkhöz, ha Ön is kedveli és alkalmazza is az offline marketing eszközöket, szívesen használja azokat! A honlapon szereplő elérhetőségek egyikén tud kapcsolatba lépni velünk, hívjon minket a +36-30-330-25-26 telefonszámon vagy írjon a csekkrendeles@gledanet.hu email címre nekünk!