Kiemelt biztonsági képességekkel rendelkező routerre van szükség a munkaterületén? Fedélzeti felhasználásra alkalmas eszközt keres, ami hosszú időn keresztül tesz eleget az elvárásoknak? Többféle LTE router áll a rendelkezésére, amelyek között Ön is megtalálhatja a célnak tökéletesen megfelelő típust!

Internetre, az adatok gyors továbbítására nagy szükség van a mindennapokban. Az ipari területeken elengedhetetlen a biztonságos megoldás. A munkaterülettől függ, hogy pontosan hol és milyen LTE router elhelyezésével lehet a legjobb eredményt elérni. A stabil internetkapcsolat nem csak a kijelölt helyeken lényeges, hanem útközben is. A korszerű, folyamatosan fejlődő technológiának köszönhetően egyre többféle megoldás közül lehet választani, kompakt, rendkívül egyszerűen használható eszközök állnak rendelkezésre. Ma már kevesebb bázisállomással lefedhetőek nagy területek, és különböző termékek működtetésére van lehetőség, amelyekkel kiegészítve az LTE routereket még hatékonyabban és biztonságosabban kerülhet sor az adatátvitelre. A kifejezetten ipari területekre gyártott LTE routerek kiemelt szerepet töltenek be többek között az automatizálásban, a mobilkommunikációban, a jármű fedélzeti internet esetében. Nagy megbízhatóság, és magas fokú biztonság jellemzi ezeket az eszközöket.

Működtesse a különböző eszközöket egyszerűen és biztonságosan, az elvárásoknak megfelelően! Válassza ki a tökéletes LTE routert széles kínálatunkból, és gondoskodjon könnyen az adatátvitelről! Cégünk, az Intelliport Solutions Kft. magas minőségű, megbízható termékeket nyújt, amelyek lehetővé teszik a problémamentes munkavégzést. Attól függően, hogy pontosan hol és milyen követelmények mellett szeretne LTE routert működtetni, egymástól eltérő eszközök közül rendelheti meg az ideális típust. DocLine rendszert, adatgyűjtőt, és árammérőt is beszerezhet tőlünk, amelyekről részletesen informálódhat a www.intelliport.hu weboldalon. Készséggel állunk a rendelkezésére a 06-1-4375200-as telefonszámon, vagy az info@intelliport.hu e-mail címen!