Legyen jelen mások irodájában, íróasztalán, reklámozzon jól bevált ajándéktárgyakkal! A céges ajándéktárgyakon a legfontosabb információk elférnek.

A reklámajándékok kiválasztásának nem kell komoly dilemmába ütközniük, mert a klasszikusok soha nem okoznak csalódást. Gondoljon azokra a hétköznapi eszközökre, amiket Ön is rendszeresen elővesz és használ. Ezek a legpraktikusabb ajándéktárgyak közé tartoznak, amiket mindenki örömmel fogad. Nem szükséges új ötletek után kutatni, ha egy célja van, hatékony reklámeszközt adni a partnerek, ügyfelek kezébe.

A céges ajándéktárgyak jól ismert és kedvelt képviselői közé tartoznak azok az irodaszerek, amik papírból készülnek. A kézzelfogható, tollal, ceruzával jegyzetelhető papírtömbök, jegyzetek, naptárak vagy határidőnaplók biztosan nem maradnak a fiók mélyén, üresen és kihasználatlanul. Célozza meg az irodai életet, rendeljen logózott, feliratozott termékeket, amiket el tud látni a céges arculati elemek legfontosabbjaival!

Az irodaszerekből kedvelt  céges ajándéktárgyak válnak, amikkel hatékonyan tud majd jelen lenni az ügyfelek irodájában. A jegyzettömbök, naptárak általában a recepciós pultokon, az íróasztalokon vagy a fogadó szobák asztalain kapnak helyet, ahol mindenki észreveszi, kézbe veheti, akár használhatja is őket.

Az Ön cégének logója, neve, elérhetőségei is szem előtt vannak a papíron, ennek köszönhetően egyre többen ismerik meg a cégét és a tevékenységét. A legújabb termékeink környezettudatos jegyzettömbök, amiknek az ajándékozásával arról is hírt adhat, hogy a cége mennyire elkötelezett a környezetvédelemmel szemben. Válasszon öntapadó jegyzettömb szettet vagy asztali naptárat kompakt méretben!

A céges ajándéktárgyak a webáruházban, a www.gledanet.hu webcímen elérhetőek, innen tud rendelni tetszés szerint válogatott  irodai eszközeinkből a tervezett darabszámban. A termékeinkről és a szolgáltatásainkról kérjen bővebb tájékoztatást az elérhetőségeinken, a 06-30-979-05-29 telefonszámon, illetve a hello@gledanet.hu