Raktárába egy új állványrendszer beszerzésére készül? Nagy mennyiségű termék biztonságos tárolásáról kell gondoskodni? Olyan rendszert keres, amivel a raktár belmagasságát teljes mértékben kihasználhatja? A rakodólapos állvány kiválóan megfelel a modern és praktikus raktár elvárásainak.

Az ipar számos területén építenek és működtetnek raktárakat az áruk tárolására. Minden munkaterületen fontos a biztonság, a balesetmentes környezet kialakítása. A raktárak mérete különböző, és az ott tárolt termékek mennyisége is változó.

Általában minden négyzetméternyi területet igyekeznek kihasználni, a nagy belmagasságú épületeknél pedig több szintes rendszert alkalmaznak. A rakodólapos állvány felépítése több szempontból előnyös. A rendszer erős, strapabíró, és többféle teherbírású változatban kapható. Kiváló minőségű anyagból készül, és lehetőség van a bővítésére.

Könnyen összeszerelhető, és a tetszőleges méretre építhető. Az adott nagyságú raktárhelyiség ezzel a rendszerrel használható ki a leginkább. A rakodólapos állvány átláthatóságot biztosít, ami megkönnyíti a munkavégzést.

A precíz tárolás, a maximális helykihasználás, és a biztonságos elhelyezés eszköze lehet az új rendszer. Hosszú élettartama miatt jól kihasználható. A raktárban közlekedő targoncáknak és emelőgépeknek megfelelő hozzáférést lehet biztosítani. Minden termék könnyen megtalálható, és a legpraktikusabb módon helyezhető el.

Az épületekben biztonságos, gyors munkavégzés valósítható meg, ami jelentős mértékben a rakodólapos állványnak köszönhető. Ha nem eléggé átlátható a helyiség, vagy elavult a rendszere, akkor célszerű a legmegfelelőbb megoldást nyújtó rakodólapos állványra cserélni.

Szerelje fel a raktárt a legmodernebb berendezésekkel, amelyek megfelelnek minden követelménynek! A Vasszer Raktártechnika Kft. széles kínálatában megtalálhatja többek között a rakodólapos állványt is, amit kérése szerint biztosítanak.

Részletesen informálódhat a többféle változatban kapható szerkezetekről a www.vasszer.eu/hu weboldalon. Egyéni igényeivel és felmerülő kérdéseivel hívja a 06-32-512600-as telefonszámot, vagy írjon a vasszer@vasszer.hu e-mail címre!