Létesítmény kivitelezésére kerül sor, és most tervezi a helyiségek berendezését? Közintézmény vagy sportolásra alkalmas épület felújítására kerül sor, ahol a bútorok cseréje sem maradhat el? Ha szeretne olyan öltözőbútorokat elhelyezni, amelyek maximálisan megfelelnek a látogatók igényeinek, és a helyiség adottságainak is, akkor célszerű tervezéssel és gyártással foglalkozó profi szakemberek segítségét kérni.

Az egészség megőrzése szempontjából nagyon fontos a rendszeres mozgás. Gyermekek és felnőttek egyaránt járnak sportolni, sokan igyekeznek minél több lehetőséget kihasználni. Bármilyen sportlétesítményről van szó, nem hiányozhat az öltözésre alkalmas helyiség kialakítása. Sőt ez a fürdőhelyeken sincs másként. Lényeges szempont az épület befogadóképessége, a csoportok tagjainak száma, hiszen csak így fér el mindenki kényelmesen. A közintézményekben szintén szükség van erre a megoldásra, hiszen a tornaórák előtt és után átöltöznek a diákok. Többféle sportöltöző szekrény áll rendelkezésre, így Ön is könnyen beszerezheti a tökéletes szerkezeteket. A legjobb megoldás közvetlenül a gyártótól rendelni, így a méreteket, a kialakítást és a színt is Ön határozhatja meg. A sportöltöző szekrények választhatóak fém lábakkal vagy tele lábazattal, és többféle módon kivitelezhető a zárhatóság. Érdemes az öltözőbútorok tervezésére elég időt fordítani, ugyanis ezzel sokat tehet a látogatók elégedettsége érdekében.

Alakítson ki olyan környezetet, ahova örömmel látogatnak az emberek! Tegye lehetővé az értékek biztonságos és praktikus tárolását zárható öltözőbútorral! Több éves tapasztalattal vállaljuk a sportöltöző szekrények tervezését és gyártását a d. Projekt Bútor Kft. munkatársaiként. A helyiség adottságainak, és egyéni kérésének megfelelően biztosítjuk a tökéletes berendezési elemeket. Különböző kialakítású, méretű és színű termékek készítésére van lehetőség, így egyszerűen gondoskodhat az ideális berendezésről. Informálódjon a különböző típusokról a www.projektbutor.hu weboldalon, és keressen bennünket egyéni igényeivel a 06-22-503821-es telefonszámon, vagy a projektbutor@projektbutor.hu e-mail címen!