A PVC burkolatok megdöbbentően jól utánozzák a modern és klasszikus anyagokat, a mintázatuk és a felületük szinte bárkit képes megtéveszteni. Tekercses és lapformátumban is kaphatóak, így a kreativitásnak semmi sem szabhat határt, szabályosan és sajátságos mintázatokban is fektethetőek. Habár azt hozzá kell tenni, hogy a lapformátumú PVC burkolatok választása esetén a munkálatok egy kicsit több időt vesznek igénybe, több tervezést igényelnek, de a végeredmény mindenért kárpótol! A különböző elemek könnyedén egymás mellé illeszthetőek, anyaguknál fogva pontosan és egyszerűen vághatóak.

Könnyű összetéveszteni a linóleumot a PVC burkolattal, mert az anyaguk külsőre hasonló, ugyanolyan kivitelekben kaphatóak, és ugyanúgy be lehet velük vonni padlókat és falakat is. A linóleum és a PVC burkolatok közötti különbség már az anyagukban is élesen megmutatkozik. Amíg a linóleum természetes, a PVC burkolat szintetikus műanyagból készül. Utóbbiból előszeretettel gyártanak a hagyományos egyszínűeken felül fa-, kő- és csempemintásat is, ráadásul körülbelül csak feleannyiba kerülnek, mint a linóleum! Ezen kívül a speciális típusgyártásának hála ipari és lakossági felhasználásra egyaránt jó választás. Elérhető például antisztatikus változatban, így az olyan ipari létesítményekben, ahol komoly károkat tud okozni már egy apróbb statikai kisülés is, teljesen védetté tehetjük a padlót. Olyan helyeken, ahol fennáll az elcsúszás veszélye, érdemes a csúszásmenteset választani, ezek felülete érdesebb, vagy nyomott mintás.

Ha Ön is minőségi PVC burkolatot keres felújításhoz vagy építkezéshez, mindenképpen böngéssze végig a Pannonlife Kft. ajánlatait! Ezt a www.pvcpadlok.hu címre kattintva könnyen megteheti! Több, mint tíz éves tapasztalatunknak köszönhetően szakértői tanácsokkal látjuk el vásárlóinkat, hogy a nekik megfelelő megoldást találhassák meg. Kérdéseivel keressen minket Ön is bizalommal a +36 1/466-4657-es telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet a pannonlife@gmail.com e-mail címre!