Sokak álma, hogy egy kandalló legyen a nappali éke, ami különleges látványával karakteressé varázsolja a helyiséget és meghitt hangulatot teremt. Ha az Ön otthonában adottak a feltételek ahhoz, hogy megvalósítsa egyedi elképzeléseit, ne érje be kevesebbel, mint a tökéletes! Milyen lehetőségei vannak, ha már meghozta a döntést, és kandallót építtet be otthonába?

kandallóbetéteket körbe kell építeni, hogy tökéletesen eleget tegyenek funkciójuknak, majd a külső burkolattal lehet dekorálni, hogy látványra is eleget tegyenek az elképzeléseknek. A kiváló hatásfok érdekében érdemes alaposan tájékozódni, hogy milyen kandallóbetét adja majd az alapját berendezésének, ennek tekintetében figyelembe kell venni a fűteni kívánt helyiség méretét és hőszigetelő képességét is. A kandallóbetétek külső jellemzőit tekintve sokféle lehetőség van, választhat például íves, sarok, sík, de prizma vagy panoráma kialakítást is. A kandallóbetét körbeépítésének tekintetében szinte végtelen a lehetőségek tárháza, csupán arra van szükség, hogy az Ön igényeit, a helyszín adottságait és a szakmai javaslatokat egyetlen tervben egyesítse a kivitelező. Végül a kályhacsempék koronázzák meg a látványt, melyek segítségével a kandalló egy gyönyörű külső burkolatot kaphat. Ha a kandallóbetéthez zalaegerszegi kályhacsempéket választ, biztos lehet benne, hogy egy olyan berendezés tulajdonosává válhat, mely hosszú távon fog gondoskodni a kellemes melegről és a páratlan látványról egyaránt.

Ha olyan megoldást keres otthona fűtéséhez, ami minden szempontból eleget tesz igényeinek, nálunk jó helyen jár! Cégünk, a Kályhacsempe Manufaktúra Kft. három évtizedes szakmai tapasztalattal gyártja a kályhacsempéket. Ha a kandallóbetét már megvan, és zalaegerszegi kályhacsempékkel varázsolná egyedivé, szakértőink rendelkezésére állnak! Nézzen körül www.kalyhacsempemanufaktura.hu weboldalunkon, és merítsen ihletet galériánk képeiből, kérdéseit pedig tegye fel bátran kollégáinknak a +36-92-510-235-ös telefonszámon vagy az info@kalyhacsempemanufaktura.hu e-mail címen!