Főleg a téli időszakban, de nyáron is fontos, hogy az alkalmazottak komfortos munkahelyen, számukra is kielégítő körülmények között végezhessék a rájuk bízott feladatokat. Még az irodai dolgozóknak a légkondicionált helyükön valóban nincs okuk a panaszra, addig a csarnokok és raktárak dolgozóinak nagy problémát jelenthet a kinti hőmérséklet kiemelkedő eltérése. Az ilyen helyiségekben uralkodó túlzott melegre és a szörnyű hidegre azonban megoldást jelent az ipari, PVC thermofüggöny.

Az ipari PVC thermofüggöny remek lehetőséget kínál az olyan csarnokok, raktárépületek vagy más ipari létesítményeknél ahol valamilyen oknál fogva szükséges az állandó átjárhatóság a külső egységekbe. Az ipari PVC thermofüggöny ideális a nyitott kapuk átmeneti hőszigetelésére, ahol gyalogos, targonca vagy kamion forgalomra van szükség. A benti részben dolgozók zavartalan klímáját biztosítják ezek az ipari PVC thermofüggönyök, amelyek a hőséget és a fagypont alatti hőmérsékletet is nagy hatékonysággal blokkolják az átjárható bejáratnál.

Az ipari szalagfüggönyök előnyei

A raktározásban ma már elengedhetetlen egy jó minőségű ipari PVC thermofüggöny alkalmazása, hiszen nem csak a huzat és a porszemcsék ellen nyújt védelmet, de kiváló hangszigetelő is. E korszerű megoldás nem csak az alkalmazottak számára hasznos, hanem az anyagmozgató munkagépek számára is kényelmes. A flexibilis nyitás és zárás véd a külső elemek bejutásától, így egészségesebb munkakörnyezetet biztosít. Felülete fényáteresztő, mégis könnyen tisztítható és karbantartható.

Minőségi ipari PVC thermofüggönyt pedig az Alba Lamella Kft. kínál a cégek számára. Weboldalukon bővebb felvilágosítást nyújtanak szolgáltatásaikról és termékeikről (szalagfüggönyök, reluxák, redőnyök, szúnyoghálók és napellenzők) a http://www.albalamella.hu webcímen, de készségesen állnak telefonon is az érdeklődők rendelkezésére a +36 70 420-133-as számon. Az e-mail-es megkereséseket pedig az info@albalamella.hu címre várják.