Új irodával bővül a cége, és szeretne inspiráló környezetet teremteni munkavállalói számára? Arra már gondolt, hogy a falépcső készítés is lehetne egy opció? Ha mindenképpen szükség van egy lépcsőre, akkor válassza azt a megoldást, ami minden szempontból a legkedvezőbb! Nézzük, milyen érvek szólnak amellett, hogy fából készüljön az irodai lépcső!

Lépcső ma már a legkülönfélébb alapanyagok felhasználásával készülhet, betonból, acélból, de akár üvegből is készülhet remek konstrukció. Bár mindegyiknek megvan a maga előnye, a fán kívül melyik anyagról mondható el, hogy a funkciója mellett természetes szépségével is gazdagítja a teret? A fa barátságossá varázsolja az irodát, és ez az egészen egyszerű dolog is nagyon jól tud esni a munkanapokon.

Bár határozottan az esztétikai érték a legfőbb érv a falépcső készítés mellett, nem ez az egyetlen, ami miatt ezt az alapanyagot érdemes választani. A fa jól bírja az igénybevételt, így nagyobb forgalom mellett is sokáig lehet számítani rá. Tény, hogy olykor be kell iktatni a karbantartást, egy kis odafigyeléssel azonban kifejezetten időtálló építészeti elemre lehet szert tenni egy ilyen lépcsővel.

Természetes anyagról lévén szó a fa környezettudatos választást jelent, ami olyan szempont, amit ma már egyetlen felelős cégvezető sem hanyagolhat. A felület tisztítása, ápolása sem igényli kemikáliák használatát, az élővilágra komoly veszélyt jelentő, agresszív vegyszerek elkerülése pedig szintén „zöld” megoldásnak tekinthető.

A fa könnyen alakítható, így bármilyen elképzelés formát ölthet, a dizájnlehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt. Az izgalmas formavilág mellett a falépcső készítés teret enged az olyan exkluzív megoldásoknak, mint a LED világítás, melynek köszönhetően az iroda nem csak a munkavállalók számára lesz inspiráló, hanem az ügyfeleket, partnereket is garantáltan lenyűgözi.

Ha érdekelné a falépcső készítés, fedezze fel, milyen lehetőségeket biztosít ezen a téren cégünk, a JUHAR ’89.Bt.! A www. juhar.hu webcímre kattintva megismerkedhet szolgáltatásainkkal és referenciamunkáink között is böngészhet, ha pedig úgy döntött, hogy ajánlatot kér, várjuk megkeresését a +36-30-986-7475-ös telefonszámon vagy a juhar@juhar.hu e-mail címen!