Iroda kialakításához keres esztétikus, tartós és praktikus térelválasztó megoldást? Üzlethelyiségeket szeretne stílusos és hatékony módon elkülöníteni? Több szempontból érdemes az egyrétegű üvegfalrendszer alkalmazása mellett dönteni, amit egyéni kérése szerint kiviteleznek a szakemberek.

Az irodaházak tervezésénél, és a kisebb irodák kialakítása során is nagy népszerűségnek örvendenek az üvegfalak. Számos ok miatt nyújtanak kitűnő megoldást. A modern megjelenés, az esztétikus kivitel mellett sok más tényező is az alkalmazásuk mellett szól.

Többféle módszer közül lehet választani, amelyek közül érdemes az egyrétegű üvegfalrendszert megrendelni. A padlótól a mennyezetig futó üvegtáblák vastagsága egyéni igény szerint meghatározható, és tetszőlegesen választhatóak a felületek. Biztosított a saját ajtótok rendszer, aminek köszönhetően egyedi módon kivitelezhető a kényelmesen használható nyílászáró is.

Milyen előnyökkel jár még az egyrétegű üvegfalrendszer? 

  • Világos környezetet biztosít, ezáltal csökkenthető az áramszámla, és hozzájárulhat a szem egészségének, valamint a mentális egészség megőrzéséhez is.
  • Nyílt munkakörnyezet áll rendelkezésre, ami elősegíti a kreatív, eredményes munkavégzést.
  • Költséghatékony megoldást kínál, hiszen nem szükséges a falak kivitelezésére, az átalakításra nagy összegeket fordítani.
  • Komfortos, elegáns környezet megteremtését teszi lehetővé.

Attól függően, hogy pontosan mely jellemzőkkel választ üveget, és milyen módon kerül sor az egymáshoz toldásra, az ajtó elhelyezésére, gondoskodhat a léghanggátlás mértékéről is. Ezáltal biztosítható a csendes, nyugodt környezet a zavartalan munkavégzéshez.

Kölcsönözzön különleges megjelenést, keltsen pozitív benyomást mindenkiben! A legjobb kezekben tudhatja az egyrétegű üvegfalrendszer tervezését és készítését a VRT-Üvegfalak Kft.-nél. Professzionális megoldásra juthat, ami hosszú éveken át tesz eleget az elvárásoknak. Jusson bővebb információhoz a www.vrt-uvegfalak.hu weboldalon, és hívja bizalommal a 06-1-2394525-ös telefonszámot, vagy jelezze egyéni igényeit a vrt@vrt-uvegfalak.hu e-mail címre!