Otthonunkhoz hasonlóan az iroda is felújításra szorul időről időre, hogy az épület mindig teljes kényelmet, valamint kellemes hangulatot biztosítson a munkavállalóknak és a partnereknek, ügyfeleknek egyaránt. A nagy forgalom miatt érdemes ellenálló berendezési elemeket választani, de a gyakori használat a legkiválóbb felületeken is nyomot hagy az évek múlásával, ezért ha elérkezik az idő, nem érdemes halogatni a munkálatokat. Ha a tulajdonosok belevágnak a felújításba, célszerű mindent mérlegelni, és az elhasználódott berendezési elemeket is korszerűbbre cserélni. Ha a recepciós pult nem tölti be maradéktalanul funkcióját, vannak hiányosságai praktikai vagy éppen esztétikai szempontból, a Corian recepció tökéletes alternatívát nyújt a modernizálásra!

Corian recepció praktikus használatot tesz lehetővé, ami jelentősen megkönnyíti munkavállalói mindennapjait. Nem csak azért jó választás, mert az egyedi igényeknek és a helyszín adottságainak megfelelően alakítható ki, a Corian recepció kiváló alapanyagának is köszönheti népszerűségét. Illesztések nélkül készül, így nincsenek rések, ahova bejuthatnak a szennyeződések, ezen felül a nedvességnek is remekül ellenáll a felület, így egy könnyen tisztántartható pult a végeredmény. A Corian recepció mindemellett modern megjelenésével remekül fog passzolni a felújított környezetbe, és mivel rengeteg különböző színben megvalósítható, könnyedén a cég arculatához illeszthető.

Úgy érzi, a recepciós pult sem maradhat ki a korszerűsítésből? Fedezze fel, mit nyújt Önnek a Corian recepció! Amennyiben szívesen megismerné a részleteket, a Solymosi Team munkatársaira számíthat! Látogasson el www.solymositeam.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat a Corian recepció készítéséről, és tevékenységünkről is tájékozódhat! Ha kérdése lenne, vagy szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, hívjon minket a +36-30-914-5747-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk a solymi@t-online.hu e-mail címünkre!