Corian recepciós pult forgalmas helyekre is jó választás, hiszen nagy igénybevétel mellett is sokáig lehet számítani rá! Engedje szárnyalni a fantáziáját, válasszon egyedi pultot időtálló minőségben!

A különböző nagylétesítmények sokféle tevékenységnek adhatnak otthont, de az ilyen épületek közös jellemzője, hogy rengeteg ember fordul meg bennük nap, mint nap. A nagy forgalomból adódóan számolni kell a berendezési elemek természetes amortizációjával, ám annak mértéke jelentősen függ attól, hogy milyen alapanyagok alkotják. Különösen nagy figyelmet érdemel ebből a szempontból a recepciós pult, hiszen bárki érkezik az épületbe, szinte biztosan ide vezet az első útja. Ilyen környezetbe kétségtelenül a Corian recepciós pult jelenti a legjobb választást, ami az akril minden nagyszerű tulajdonságával fel van vértezve!

Corian recepciós pult legnagyobb előnye, hogy rendkívül ellenálló a különféle negatív hatásokkal szemben, amire szükség is van egy forgalmas helyen, hiszen mindig történhetnek váratlan események. Felveszi a harcot a vegyi anyagokkal és a rozsdásodással, valamint teljes mértékben vízálló, ha pedig esetleg valamilyen sérülés éri, egyszerűen javítható. A Corian recepciós pult homogén, egybefüggő felületekből áll, melynek köszönhetően rendkívül könnyen tisztántartható, ami szintén fontos egy forgalmas helyen. Egy ilyen pult megbízható és időtálló, de ez még nem minden, hiszen emellett esztétikai értéke is felülmúlja az átlagos piaci kínálatot. Alapanyagából adódóan a Corian recepciós pult letisztult eleganciát képvisel, forma- és színvilága pedig teljes mértékben az egyedi igényekre szabható, így bármilyen ötlet megvalósítására van lehetőség.

Ha Ön is az időtálló minőség mellett szeretné letenni a voksát, jó helyen jár! A Solymosi Team bármilyen elképzelést formába önt, csupán annyi a dolga, hogy megosztja velünk, milyen legyen a Corian recepciós pult. Tevékenységünkről és a munkánkban rejlő lehetőségekről részletesen olvashat honlapunkon, kattintson a www.solymositeam.hu webcímre! Ha lát fantáziát munkánkban, lépjen velünk kapcsolatba, várjuk megkeresését a +36-30-914-5747-es telefonszámon és a solymi@digikabel.hu e-mail címen!