Berendezések, gépek, vagy járművek megbízhatóságáért felelős? Gyártással vagy javítással foglalkozik, így rendszeresen szükség van a tömítések alapos ellenőrzésére? Ha felveszi a kapcsolatot tömítőelemek gyártásával foglalkozó céggel, mindig egyszerűen és gyorsan juthat hozzá a megfelelő kellékekhez.

Nagyon sok múlik a tömítőelemeken, ugyanis csak akkor működhet jól a rendszer, ha megfelelő méretűek, típusúak, és helyesen vannak elhelyezve. Annak érdekében, hogy rendeltetésszerű legyen a működtetés hosszú időn keresztül, kiemelt figyelemre van szükség a tömítések kiválasztásakor, és elengedhetetlen a rendszeres ellenőrzés. Akár gyártásról, akár a hibás elemek cseréjéről van szó, célszerű tömítőelemek gyártásával foglalkozó szakembereket felkeresni. A tömítőelemek gyártása során ügyelnek arra, hogy olyan anyagok felhasználására kerüljön sor, amelyek eleget tesznek a követelményeknek. Meghatározóak a környezeti, az üzemi, az illeszkedésből és a kapcsolódásból adódó hatások, valamint a gazdaságosság is fontos tényező. A tömítőelemek gyártása felelősségteljes munkafolyamat, hiszen mindezeket figyelembe kell venni. Annak érdekében, hogy ne merüljön fel probléma az anyagáramlás mérséklése vagy megakadályozása során, tanácsos a tömítőelemek gyártását profikra bízni, akik eleget tesznek az egyéni kéréseknek is. A funkcionális, a biztonsági, és a védőtömítések egyaránt megrendelhetőek kisebb és nagyobb mennyiségben.

Biztosítsa a megfelelő méretű és típusú tömítőelemeket megbízható kézből! Gondoskodjon a problémamentes működtetésről kiváló minőségű termékekkel! Tömítőelemek gyártásával foglalkozó cégünk, a KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft. egyéni kérése szerint biztosítja a tökéletes elemeket. Szimeringek, O-gyűrűk, hidraulikai tömítések egyaránt megtalálhatóak széles kínálatunkban. Szerezzen bővebb információt a tevékenységünkről a www.ktt.hu weboldalon! Rendeléssel kapcsolatban, és felmerülő kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-99-524270-es telefonszámon, vagy a ktt@ktt.hu e-mail címen!