Biztonságos tárolásra alkalmas, fedett helyet keres? Szabadtéri eseményt szervez? Gyors megoldásra van szüksége? Egyéni igényeinek megfelelő tartószerkezetes sátor gyártására van lehetőség, aminek köszönhetően könnyen megvalósíthatja a terveit.

Az év során minden településen szerveznek különböző rendezvényeket. Ilyenkor biztosítani kell a színpadot, a nézőteret, és a körülötte található vendéglátóhelyeket. Rendszerint a nagyobb terek adottságait használják ki ahhoz, hogy le tudják bonyolítani a jól megszervezett eseményt. A tartószerkezetes sátor felépítése nagyon jó megoldás, mivel könnyen felállítható és elbontható. A vendéglátással foglalkozó kiszolgálók jól tudják használni büféknek, raktáraknak, és más célokra is. A színpad mellett lehetőség van öltöző, társalgó kialakítására, amit a rendezvény szereplői jól ki tudnak használni.Óriási segítség, hogy a tartószerkezetes sátor gyártásakor méret egyéni igény szerint meghatározható. Ennek köszönhetően az Ön számára leginkább megfelelőt szerezheti be. A tartószerkezetes sátor alkalmas kirakodóvásár lebonyolítására is, ezért ha Ön ilyen célból keres egyszerűen mozgatható, szétszerelhető, kereskedésre kiváló teret, akkor érdemes mellette dönteni. Ha tartószerkezetes sátor vásárlását tervezi, könnyen ki tud települni bármikor, bármilyen rendezvényre, és hosszabb távon tudja használni. A tartószerkezetes sátor gyártás nem jelent nagy beruházást, sokkal költséghatékonyabb, mint az ingatlan vásárlás vagy bérlés.

A különböző eszközök, áruk, gépek tárolására tökéletesen megfelel a biztonságosan kialakított, tartószerkezetes sátor. Ha vállalkozást indít, vagy bővíti a szolgáltatásai körét, szüksége lehet fedett területre. Ilyenkor tökéletes megoldás a tartószerkezetes sátor alkalmazása.

Sporteseményre, más rendezvényre, raktározásra, kereskedelmi tevékenységre egyaránt használható tartószerkezetes sátor gyártását vállaljuk a Hungaplan Ponyvagyártó Kft. munkatársaiként. Rövid határidővel készítjük el a szerkezetet, és ránk bízhatja a szállítást, a telepítést is. Tudjon meg többet a www.hungaplan.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-96-364057-es telefonszámon, vagy a hungaplan@t-online.hu e-mail címen!