Elhasználódtak a szimeringek, ezért minél hamarabb szükség van a cseréjükre? Olyan gépek, berendezések, vagy járművek gyártásával, netán javításával foglalkozik, amelyek működtetéséhez nélkülözhetetlenek a szimeringek? Ha szeretne megbízható kézből kiváló minőségű termékeket beszerezni, forduljon közvetlenül szimering gyártó szakemberekhez!

A mozgó alkatrészek határain nagy szükség van tömítésre, amire kiválóan alkalmasak a szimeringek. Ezek a gyűrűk fémből, rugós részből, valamint gumiból állnak, egyszerre biztosítanak szilárd tartást és rugalmas tömítést. Emellett megakadályozzák az olaj, illetve más anyagok távozását, és úgy rögzítik az elemeket egymáshoz, hogy azok a megfelelő mértékben, szabadon el tudnak mozdulni. Első látásra rendkívül egyszerű a szimeringek feladata, azonban nem könnyű minden velük szemben támasztott elvárásnak megfelelni. A használat során folyamatosan kopnak, ezért fontos az állapotuk rendszeres ellenőrzése. Ha már nem képesek a tömítő feladatukat ellátni, nem maradhat el a csere. Célszerű több éve sikeres gyártót felkeresni, ahol akár azonnal biztosítják az ideális méretű és típusú szimeringeket. Ezáltal sok időt és energiát spórolhat meg, valamint biztos lehet benne, hogy olyan tömítéstechnikai termékeket vehet át, amelyek hosszú időn keresztül eleget tesznek az igényeinek.

Biztosítsa az alkatrészek helyes működését megfelelő tömítőelem alkalmazásával! Pótolja az elhasználódott elemeket könnyen és gyorsan! Cégünk, a KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft. 1980 óta foglalkozik tömítőelemek, többek között szimeringek gyártásával. Különböző típusú és méretű termékeket kínálunk kedvező áron, így bármilyen területen van szükség tökéletes megoldásra, nálunk beszerezheti a megfelelő szimeringeket. Informálódjon részletesen a tevékenységünkről a www.ktt.hu weboldalon, és rendeljen saját gyártmányaink közül! Felmerülő kérdéseire szívesen adunk választ, keressen bennünket a 06-99-524270-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a ktt@ktt.hu e-mail címünkre!