Szeretné a gépparkját védett helyen tárolni? Kereskedelmi egységet működtet, ahol a szállítást végző tehergépjárműveknek megfelelő bejáratot kell biztosítani? Az ipari kapuk gyártásának köszönhetően kiváló termékek kerülnek átadásra, amelyek kiszolgálják a vállalkozásokat.

A különböző gyárak, üzemek zárt területen működnek. A dolgozók meghatározott időben, rendszeresen közlekednek a bejáratnál, a szállítást végző tehergépjárművek pedig egy külön kapun. Fontos a nagy értékek megőrzése, és az akadály nélküli forgalom biztosítása. 

Az ipari szektorok számára erős, nagy méretű ipari kapuk gyártására van szükség. Ezek a szerkezetek nagy teherbírásúak, és különböző kivitelezéssel készülnek. Az ipari kapuk gyártása során lehetőség van egyedi megoldásokat választani annak érdekében, hogy a legjobban szolgálják a célt. Az előállítás az egyeztetésnek megfelelően történik, az adott méretben, és a legalkalmasabb technikával.

A termékek ellenállnak az ütésnek, biztos védelmet adnak a behatolókkal szemben. Az ipari kapuk gyártásának eredményeként olyan szerkezet készül, aminek hosszú az élettartama, megbízhatóan működik, és kevés karbantartásra van szükség. Előnyös tulajdonságai miatt gyakran építik be a szervizeknél, a raktáraknál, a kereskedelmi egységeknél, és más szolgáltatóknál is. A választék óriási, elérhetőek az egyszerűbb kivitelezésűek, és a távvezérléssel működtethető típusok. A vezetőnek nem kell kiszállnia, így gyorsabban végezheti a fuvarozást.

A kapu megkönnyíti a logisztikát, egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi a ki- és berakodást, segíti a szállítási feladatok ellátását. Telephelyek, és társasházak területének elzárására is nagyon jó megoldás.

Válassza az épület stílusához, és a tevékenység formájához leginkább megfelelő védelmet! Keressen bennünket az ipari kapuk gyártásával kapcsolatban, és ossza meg egyéni igényeit! A Fémmíves-87 Kft. munkatársaiként kényelmes és biztonságos megoldást nyújtunk. Látogasson el a www.femmives.hu weboldalra, és keressen bennünket bizalommal a 06-70-3716177-es telefonszámon, vagy a femmives@t-online.hu e-mail címen!