Nehéz áruk mozgatására van szükség a munkaterületén? Nagy mennyiség áthelyezéséről kell gondoskodnia? Nagy terhet vehet le a munkatársai válláról, és könnyen megoldhatja a gyors mozgatást, ha kihasználja a görgősor gyártás előnyeit.

A csomagoló-, és a feldolgozóipar, a raktárak, és az üzemek területén is fontos feladat az anyagmozgatás. A legtöbb esetben nagy mennyiségről, és gyakran nehéz árukról van szó, amelyek egyik pontból a másikba történő eljuttatása nem egyszerű. Ebben nyújt nagy segítséget az anyagmozgató rendszer, amely egyik lényeges része a görgősor. Költséghatékonyság és időmegtakarítás szempontjából is sokat jelent ez a megoldás. Annak érdekében, hogy minél könnyebb, gyorsabb, ugyanakkor hatékony legyen a munkavégzés, fontos, hogy a terület adottságai, és az egyéni igények szerint kerüljön sor a görgősor gyártásra. A pálya szélessége, hossza, kialakítása mind meghatározó, ezért nem maradhat el a görgősor gyártással foglalkozó szakemberekkel történő pontos egyeztetés. Lehetőség van ipari gyártási folyamatok követelményeinek megfelelő áramlási vonalat létrehozni, így anyagok és munkadarabok egyaránt mozgathatóak egyszerűen. Vízszintes és ferde szállítás is megvalósítható, bármely vállalkozásról van szó, és bármilyen terület áll rendelkezésre, elvégezhetőek a feladatok gördülékenyen. Görgősor gyártás nélkül sokkal lassabb és nehezebb lenne a munkavégzés, a termékek, a csomagok jóval később érkeznének meg a célba.

Tartson lépést a követelményekkel, biztosítson korszerű eszközöket, és működtessen kiváló rendszert! Vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy rövid időn belül sor kerüljön a görgősor gyártásra. Cégünk, a Belt-Service Kft. nem csak görgősor gyártásával foglalkozik, hanem különböző szállítószalag pályák készítésével, és alkatrészek értékesítésével is. Informálódjon részletesen a termékeinkről a www.szallitoszalagpalyak.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-5601936-os telefonszámon, vagy küldjön üzenetet a bota.emil@beltservice.hu e-mail címre!