Egyrétegű üvegfalrendszerrel mindenki találkozott már, aki járt valaha modern irodaházban, vagy bevásárlóközpontban. Ezeken a helyeken gyakorlatilag alapvető berendezési elemnek számítanak az üvegfalak – az előbbiek esetében térelválasztóként, az utóbbiakban kirakatként szolgálnak.

térelválasztó üveg számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek hasznosak lehetnek egy egylégterű irodában. A hangot jól szűrik, a fényt viszont abszolút nem, ezért ideálisak tárgyalóhelyiségek, vagy kisebb, privát irodák leválasztásához úgy, hogy azok a természetes fénytől ne legyenek elzárva. A térérzet tágasabb helyiséget sugall, ha üvegfal veszi körbe a helyiséget, és természetesen a költségek is alacsonyak maradnak e térelválasztási mód esetén.

Egy üzlet számára is remek megoldás az egyrétegű üvegfalrendszer, főleg, ha biztonságos helyen, egy bevásárlóközpontban található, ekkor ugyanis a homlokzati üvegfal mozgatható is lehet, ami lehetővé teszi a nagy méretű bejárat nyitását, zárvatartás esetén pedig engedi láttatni az üzlet belsejét és a bemutató árucikkeket.

Azonban az egyrétegű üvegfalrendszer nem csak ilyen helyeken állja meg a helyét! A térelválasztó üvegfalak lassan felbukkannak az otthonokban is, méghozzá egyre gyakrabban. Ez elsősorban az előnyeiknek köszönhető, vagyis a fényáteresztő képességnek és a kedvező árnak, de nem szabad elfeledkezni a dizájnról sem: egy korszerű, modern kialakítású és stílusú otthonban pazarul tud mutatni egy üvegfal, ami szinte láthatatlanul simul bele az enteriőrbe.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az egyrétegű üvegfalrendszerek iránt, keresse fel cégünk, a VRT-Üvegfalak Kft. weboldalát, amit a www.vrt-uvegfalak.hu címen érhet el, és tekintse meg termékeink hosszú listáját, valamint referenciáinkat. Akár üzleti, akár magáncélra szeretne térelválasztó üveget vásárolni, érdemes bennünket választania, mert – mint honlapunkon Ön is láthatja – igen nagy tapasztalattal rendelkezünk az üvegfalak tervezése és kivitelezése terén.

Ha kérdése lenne a térelválasztó üvegfalakkal kapcsolatban, vagy szeretne megbízni bennünket egy feladattal, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-1-239-4525-ös, vagy a +36-20-978-9744-es telefonszámokon, illetve a vrt@vrt-uvegfalak.hu e-mail címen!