Egyedi tábla gyártást vállalunk áruházak számára. A táblák hasznos információkat közvetítenek a dolgozóknak és a vásárlóknak is.

Táblák beltérre és kültérre

Az informatív táblákkal nemcsak az utakon, a közlekedésben találkozhatunk, hanem a hétköznapi élet olyan helyszínein is, mint amilyenek az üzletek, boltok és áruházak. A kereskedelem résztvevőinek érdeke, hogy a termékeiket  minél nagyobb profittal értékesíteni tudják, de emellett a vásárlók hűségének megtartása is a célok között szerepel. Minden célkitűzéshez  lényeges eszközt jelent a hatékony kommunikáció, illetve a hiánytalan információ átadás.

Egy áruházba belépve azonnal szembetűnik, hogy mennyi felirat segíti a vásárlók tájékozódását. Sokféle táblával találkozhatunk egy eladó térben és persze azon kívül is. A vásárlók általában a parkolóba érkeznek a bevásárláshoz, ahol a a járművüket hagyják. A parkolóban is jut szerep a tábláknak, amik nemcsak a közlekedésben segítenek, hanem a nagyobb területen az egyes parkoló blokkok azonosításában is.

Az egyedi táblák száma a parkolóból a beltérbe érve megnő.Vegyük az egyes termékeket csoportosító szekciókat! A vásárlókat óriási, a polcok fölé függesztett feliratok igazítják el és mutatják meg nekik, hogy milyen árutípust hol találnak meg. Ezek nélkül a feliratok nélkül a vásárlás csak egy sok időt felemésztő bolyongás lenne.

Tájékoztatás, munkavédelem

A táblák kisebb méretben és másféle feliratokkal megtalálhatóak az áruház területén több pontján is. Az alkalmazottak számára fenntartott öltözőkben, pihenőkben, irodák területén is szükség van rájuk. Munkavédelmi, eligazítást vagy szabályokat tartalmazó feliratokat is mindenhol kihelyeznek .

Ne feledkezzünk meg a tűzbiztonságról sem! Kötelező kihelyezni menekülési útvonalakat ismertető táblákat, illetve a tűzoltás eszközeit azonosító feliratokat is. Az egyedi táblák gyártását magas színvonalon tudjuk teljesíteni minden megrendelőnknek. A szolgáltatásainkról részletes információt talál a honlapunkon, a www.csptrade.hu webcímen. Kérjen árajánlatot a 06-1-708-36-14 telefonszámon vagy az info@csptrade.hu email címen!