Egyedi munkadarabokkal dolgozik, amelyek megmunkálását szeretné precízen megoldani? Alkatrészekre van szüksége, amelyek teljes mértékben megfelelnek az elvárásoknak? A CNC forgácsolás korszerű maró megmunkáló központtal lehetőséget nyújt a tervek egyszerű és gyors, ugyanakkor kifogástalan megvalósításához.

A különböző gépek, berendezések, járművek, és egyéb eszközök alkatrészeinek gyártására szükség van folyamatosan. Előfordulhat, hogy sérülés, vagy a rendszeres használat miatt elengedhetetlenné válik a javítás, a csere. Fontos, hogy mindig elérhetőek legyenek a különféle elemek, amelyek megmunkálásáról CNC forgácsolással lehet könnyen gondoskodni. A CNC megmunkálás során előre programozott számítógépes szoftver követi a gépek mozgását. A CNC forgácsolás olyan módszer, amivel anyaghiány keletkezik forgácsolószerszám segítségével. Egészen összetett folyamatról van szó, amelynek köszönhetően létrehozható egy tervező által előírt alakú, méretű és felületű, kiváló minőségű termék. Alakadó technológia a CNC forgácsolás, amely során anyagréteg leválasztására kerül sor mechanikai úton. Marással sok különálló anyag kis vágása sem okozhat gondot. A CNC forgácsolás maró megmunkáló központtal lehetővé teszi a pontos, elvárásoknak megfelelő munkavégzést. Ezáltal olyan elemeket kaphat, amelyek tökéletesen eleget tesznek az igényeinek.

Kerülje el a kellemetlenségeket, jusson hozzá egyszerűen a megfelelő termékekhez! Bízza ránk a CNC forgácsolást, és vegyen át precízen kidolgozott elemeket! Cégünk, a Ferro-Press Fémipari Szolgáltató Kft. korszerű háttérrel nyújt színvonalas szolgáltatást. A legmagasabb szakmai követelményeknek megfelelően, és az Ön igényei szerint végezzük a CNC forgácsolást. Más feladatok ellátásával is foglalkozunk, részletesen informálódhat a professzionális környezetben zajló tevékenységeinkről a www.ferro-press.hu weboldalon. Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-57-515950-es telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet a ferropress@ferro-press.hu e-mail címre!