Egy termék csakis úgy kerülhet forgalomba, ha előtt megbízhatónak és kiválónak minősítették. Ahhoz, hogy eljusson ebbe a státuszba, számos teszten és vizsgálaton kell átesnie és azokon jól kell teljesítenie.  A tesztek elvégzését egy külön erre a feladatra, illetve területre szakosodott cégre érdemes bízni.

Az ilyen cégek, mint amilyenek mi is vagyunk, anyagösszetétel vizsgálattal is foglalkoznak. Az anyagösszetétel vizsgálat többféle módszerrel is megtörténhet. Attól függően, hogy milyen módszerrel végzik el az anyagösszetétel vizsgálatot, a termék bizonyos tulajdonságait lehet próbának alávetni.

A mi cégünk háromféle anyagösszetétel vizsgálatot tud elvégezni. Az egyik a mágneses vagy mágnesezhető poros, a másik a penetrációs vagy folyadékbehatolásos, a harmadik pedig a radiográfiai anyagösszetétel vizsgálat. Mindegyik anyagösszetétel vizsgálatnak az a célja, hogy a megrendelőt hiteles, objektív vizsgálattal tájékoztassuk az eszköz, berendezés, alkatrész stb. állapotáról. A vizsgálat természetesen nem tesz kárt semmilyen módon a termékben, viszont hiteles adatokat képes gyűjteni a termék állapotáról, tulajdonságairól, használhatóságáról és összességében arról, hogy a terveknek megfelelően sikerült e legyártani. Az anyagösszetétel vizsgálat eredményének függvényében nyer megállapítást, hogy szükség van e további javításokra, fejlesztésre stb., mielőtt a termék forgalomba kerülne. Emellett karbantartáshoz, hibafelméréshez is alkalmazható ellenőrzésről van szó.

A www.rumtesting.hu weboldalon a R.U.M. Testing Kft. tevékenységével ismerkedhetnek meg közelebbről azok, akik ezen a területen keresnek megbízható partnert. A cégünk szolgáltatásait igénybe véve Ön is sikeresen növelheti szolgáltatásai, illetve termékei színvonalát. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ez a színvonal megmaradjon! Amennyiben szeretne többet megtudni rólunk és megrendelni az anyagösszetétel vizsgálatot vagy egyéb szolgáltatásunkat, csak lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a weboldalon szereplő bármelyik elérhetőségen! Keressen minket a +36 1 405 8934-es telefonszámon vagy az iroda@rumtesting.hu email címen!