Azok a vállalkozók, akiknek boltja rendelkezik kirakattal, igazán szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen így van még egy felület, ahol erősíthetik cégük arculatát, marketingjét. Sajnos egyesek nem nagyon tudják értékelni ezt a lehetőséget, mert tanácstalanok a kirakat dekorációjával kapcsolatban. Nem tudják, hogy milyen úton lenne célszerű elindulni, mit érdemes használniuk ahhoz, hogy a kirakat valóban a cégük érdekeit szolgálja, és segítsen a figyelemfelkeltésben.

Ne feledkezzen meg a figyelemfelkeltő elemekről!

Nagyon lényeges, hogy a kirakat dekorációba kerüljön figyelemfelkeltő elem is. E téren bármi megfelelő, ami információszerzésre, nézelődésre buzdítja a leendő vásárlót. Nyugodtan elő lehet venni a kreativitást, érdemes lehet akár a konkurenciát is megvizsgálni, hogy ő milyen megoldásokat alkalmaz. Ha esetleg úgy érzik a vállalkozók, hogy nincs kapacitásuk a figyelemfelkeltő elem megtalálására, célszerű lehet olyan személyekre bízni a feladatot, akiknek ez a konkrét szakterületük.

A kirakat dekoráció legyen önazonos a cég arculatával, mondanivalójával!

Egy vevő számára nem túl megnyerő, ha az adott vállalkozás kirakata mást közvetít, mint a bolt kínálata. Ha élesen eltér a kettő egymástól, azzal mindenképp hátrányba kerül a cég, éppen ezért fontos, hogy az arculat és az üzlet kínálata, mondanivalója egyezzenek.
Például, ha alapvetően fiatalokat céloz meg a vállalkozás a termékeivel, ajánlott a kirakatot is ebbe az irányba alakítani.

Gondoljon a kapcsolódási pontokra is!

Egy, a kor követelményeinek megfelelő kirakat dekorációnál már fel vannak tüntetve többek között az online elérhetőségek, vagy akár egy QR-kód is. Ezeken keresztül hozzá lehet jutni akkor is információkhoz az üzletről, ha éppen az nincsen nyitva. A könnyű kapcsolattartást a vásárlók értékelni fogják.

A B.EST Nyomda Budapest megfelelő segítséget nyújt a kirakat dekoráció terén is. Honlapunkon bővebb információkat talál, amit a www.bestnyomda.hu címen ér el.

Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, hívjon bennünket bizalommal telefonon a +36-30-9443-691-es vagy a +36-30-9443-688-as számok valamelyikén! E-mailen is felveheti velünk a kapcsolatot az info@bestnyomda.hu címen.