A céges autó matricázás célja lehet egyszerre a reklám  és a járművek dekorálása is. A kettő együtt figyelemfelhívó és stílusos is.

Az autó reklám matrica hagyományosan logót, feliratot és képet is tartalmaz, ami a cégre és annak tevékenységére hívja fel a figyelmet. A reklámot nem csak az autó matricája jelenti, maga az autó is reklámozza a céget. A céges flották és céges autók maguk is a céges arculat részei. Ugyanolyan fontos a jármű  megjelenése, mint a névjegykártyák vagy a logó dizájnja.

Karbon fólia, az elegáns kiegészítő

Az autókat fel lehet öltöztetni karbon fóliába is, ami a dizájnos és elegáns megjelenés kulcsa. Mi az a karbon fólia, mit tud és kinek ajánlott ilyen fóliázást megrendelni?

A karbonból készült alkatrészek az autók karosszériáját egészítik ki, egyszerre hasznosak és esztétikusak is. A valódi, szénszálas karbon azonban drága dolog, nem véletlen, hogy nem találkozunk vele lépten-nyomon. Létezik azonban egy olyan dekorációs fólia, ami élethűen tudja visszaadni a szénszálas anyag megjelenését. A PVC alapú karbon fólia jóval kisebb anyagi ráfordítással ugyanazt a hatást képes elérni, mint az eredeti, szénszálas alkatrészek beépítése.

A karbon fólia ízlésesen adagolva a céges autónak igényes, elegáns és esztétikusabb külsőt tud kölcsönözni. A színe és a mintázata is megszólalásig hasonlít az eredetire. Nagy előnye, hogy amilyen gyorsan felrakható a karosszéria egyes elemeire, olyan egyszerűen el is távolítható onnan.

Több változat létezik karbon matricából

Karbon fóliából is többféle van forgalomban, ezek a típusok pedig különböznek egymástól árban, minőségben és külsőben is. A hengerelt, a nyomtatott felületű és a többrétegű közül az utóbbi képviseli a prémium kategóriát, mert öntött eljátással készül. A vastagságra vonatkozóan érdemes a 120 – 180 mikron közötti vastagságú fóliát előnyben részesíteni, mert az mutat jól felragasztva.

Az ügyfél ki tudja választani a fóliák közül a neki tetszőt az alapján, hogy milyen mélyen szeretne a zsebébe nyúlni és melyik nyerte el  tetszését, illetve milyen élettartammal kalkulál. Autófóliázással, matricázással kapcsolatban a honlapunkon tud tájékozódni. A www.autodekor.hu webcímen részletezzük tevékenységünket és itt tettük közzé elérhetőségeinket is: 06-30-214-27-63, 06-23-78-73-53, dekor@autodekor.hu.