Pontatlan adatokat kapott az utóbbi leltározásokat követően? Szeretne hatékonyabban és gyorsabban dolgozni? Ha nincs elég megbízható munkatársa, akikre rábízhatja a feladatot, érdemes a bérleltározás mellett dönteni. Ezen a módon időt, energiát spórolhat, és minden alkalommal pontos információkhoz juthat.

Egy vállalkozás sikeres működésében nagy szerepet játszik a rendszeres leltározás. Az áruk megszámolása után állapítható meg a tényleges mennyiség. A kimutatás alapján részletes képet kaphat a termékek értékéről. Fontos, hogy lássa, van-e eltérés a ténylegesen meglévő és a könyv szerinti készlet között. Folyamatos munkavégzés mellett nem valósulhat meg a leltározás, hiszen akadályozhatják egymást a dolgozók. Nélkülözhetetlen a leltározási szabályok rögzítése, a méréshez szükséges eszközök előkészítése, és a megfelelő személyek kiválasztása a feladatra. Problémát jelenthet, ha nincs elegendő kolléga, akik alkalmasak a munkafolyamat teljesítésére. Ilyen esetben a legjobb, ha bérleltározás mellett dönt. Külső segítséggel könnyedén és gyorsan juthat kiváló eredményre. Nem kell az üzletet vagy raktárt bezárni, egyszerűen szervezheti össze az ellenőrzést több telephelyen, és pontos eredményt kaphat, amely lehetővé teszi a költségkímélő gazdálkodást. A leltározás alkalmával sok szabály betartására kell ügyelni, amelyekkel nem adódhat gond a bérleltározás során. Profikra bízhatja a megoldást, így több ideje jut az egyéb teendőkre koncentrálni.

Sok éves tapasztalattal, hozzáértő és gyakorlott csapattal vállaljuk a teljes, vagy a tételes leltározást. A Deep Water Kft. munkatársaiként felelősségteljesen, gyorsan és precízen dolgozunk. Megfeledkezhet minden problémáról, ami a leltározás során felmerülhet, ha ránk bízza a feladatokat. Informálódjon részletesen szolgáltatásainkról a www.deepwater.hu internetes oldalunkon!

Vezesse sikeresebben cégét! Fordítson kiemelt figyelmet a pontos leltározásra, hiszen ezen múlhat a költséghatékony, gyors és gördülékeny munkavégzés! Oldja meg egyszerűen ezt a feladatot: bízza meg szakembereinket, és használja ki a bérleltározás előnyeit! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-336-5374-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@deepwater.hu e-mail címünkre!